Nagymaros FC - Fortuna SE Kismaros 
3 (1) - (0) 0

 

Kezdő 11: Vandrus Attila(1) - Duhony Levente (8), Trampó Péter (14), Nagy Csaba{C} (19), Dankai Mátyás (2) - Kiss Csaba (10), Turi Imre (4), Csatári Dávid (18), Huszti Sebestyén (11) - Bőgér Gergő Ádám (13), Gubacsi Norbert (7)

Kispad: Himmer Donát, Heininger Ádám, Szentesi Tamás, Janovics Artúr

 

1. Félidő: Mi kezdhettük meg a mérkőzést. Sorról sorra alakítottuk ki magunknak a helyzetet, mégnem az első 10 percen belül megszereztük egy vezetést. Egy szöglethez jutottunk. Huszti állt a labda mögé, a beadás Csatári fején landolt aki 2 ember között bólintott a kapuba, a kapusnak reagálni sem volt ideje. Ez után sem álltunk le és folyamatos ostrom alatt tartottuk a kismarosiak kapuját. Volt 1-2 vendég próbálkozás is de a védelmünk remekül helytállt. Inkább a széleken próbáltunk meg támadni, sok passzal, de a játék elég lassú volt. Telt múlt az idő még el nem érkeztünk a 40. perchez. 11-eshez jutottunk. Csatári állt a labda mögé. A lövése éppenhogy de a kapu fölé szállt. Ezután már nemtörtént semmi a félidőben.

Félidő: A félidőben megbeszéltük az előző 45 percet. Az edzőnk aztmondta, hogy nincs semmi gond, próbáljuk meg gyorsítani a játékot és figyeljünk a lesekre, mert az első félidőben is akadt dögivel...

2. Félidő: Elkezdődött a 2. félidő, egyből letámadtuk az ellenfelet, ennek eredményeként a 48. perc körül máris ziccerig játszottuk magunkat, ám a gól elmaradt. Helyzetek következtek helyzetek hátán, ismét sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de gól még mindig nincs. Lesek száma meghaladta a spanyol bajnokság egész évi lesállását. Mígnem egy kiugratás amit Kiss intézett Huszti felé eredményes volt. Ezzel már 2-0. Ezután sem volt megállás, nemvettünk vissza a lendületből, folyamatos támadás alatt voltak a kismarosiak. A mérkőzés vége fele ismét volt egy sikeres kiugratás, ezúttal Bőgér lódult meg a kapu felé, el is lőtte a labdát egyenesen a kapusba, ám volt oly kedves a vendég kapus, hogy hibázott és a keze alatt becsorgott a labda a kapuba. 3-0. A jobbszélen Huszti indult meg nyakában 2 védőve, betört a 16-oson belülre és bepasszolta középre, ahol Gubacsi késett le egy század másodperccel. Az utolsó 10 percre csatárcsere történt, Gubacsi és Bőgér helyett érkezhetett Szentesi illetve Janovics. A hajrában Huszti ugratta ki Szentesit de a lövése a kapusba fulladt. Az utolsó percben egy szöglethez jutottunk. Kiss végezte el, a labda Csatári felé szállt, aki centiméterekkel fejelt a kapu mellé. 
A bíró lefujta a meccset. Ma nem volt túlnagy szerencsénk, de azért ez is több mint a semmi, ennek is örülünk.

 

A Csapatkapitány értékelése:  Vandrus (6), Duhony(6), Nagy(6), Trampó(6), Dankai(6), Kiss(6),  Turi(6), Csatári (7), Huszti(7), Bőgér(7), Gubacsi(6), Himmer(6), Heininger (6)
(Az értékelés 1-10-ig pontozandó)

 

Vác Deákvár SE - Nagymaros FC
0 (0) - (0) 0

 

Kezdő 11: Vandrus Attila (1) - Duhony Levente(8), Nagy Csaba{C}(19), Heininger Ádám(3), Dankai Mátyás(2)- Kiss Csaba(10), Csatári Dávid(18), Turi Imre(4), Huszti Sebestyén(11) - Bőgér Gergő(13), Gubacsi Norbert(7)

 Kispad:  Himmer Donát (Turi helyett 75' körül), Janovics Artúr

1.Félidő: A játékrészt a Deákvár kezdte. Egyből támadásba lendült a hazai csapat, helyzetet helyzet hátán dolgozott ki, ennek eredményeképpen egy lövésig is eljutottak, de Vandrusnak nem kellett beavatkoznia, mert a lövés mellészállt. Ezután jött egy támadás amit mi vezethettünk, a szélen Huszti indult meg aki bepasszolt középre Csatárinak, aki kiugratta Gubacsit és 1az1ben vitte a kapusra, csak a megpattant a labda és mellészállt. Ez volt talán a mérkőzés legnagyobb helyzete számunkra, ezután alig alig jutottunk el a hazai kapuig. A félidőben több nagyobb helyzet nem adódott elöttünk, a hazaiak próbáltak eredményesek lenni, de sikertelenül.

Félidő: A félidőben átbeszéltük a taktikát, jobban oda kellett figyelni a hazai támadásokra és a passzjátékunkra összpontosítani.

2.Félidő: A félidőt mi kezdhettük, próbáltunk egyből egy letámadással gólt szerezni, de nem jártunk sikerrel. A meccs közepe fele, egy hazai szöglet jött, amit először kitudtunk fejelni, ám rossz helyre ott várta egy váci játékos és rálőtte, de a lövése elakadt az 5-ön tömörülő játékosokba onnan a labda ismét kipattant és a következő lövést ami 5-6 méterre volt a kaputól hatalmas bravúrral Csatári egy becsúszó szereléssel tisztázni tudta. A mérkőzés vége fele úgy a 80. perc körül történt egy 11-es gyanús eset, ahol is egy deákvári játékos kiugrott, de a 16oson belül Nagy szerelni tudott és a játékos elesett. Mindenhonnan érkeztek a reklamálások, a kispadról és a pályáról egyaránt, amikor ugyanis a pályán lévő két deákvári focista káromolta a játékvezető édesanyjának foglalkozását. Ennek következtében fel is mutatta a piros lapot mint két játékosnak a bíró. Ezután nem akartunk észnélkül támadásba kezdeni, nehogy mi kapjuk a meglepőt. A meccsen nemtörtént több említésre váró helyzet.

A meccs végetért. Az eredmény egy 0-0ás döntetlen.

Értékelés:

Az edző értékelése: Vandrus(6), Duhony(5), Nagy(6), Heininger(6), Dankai(6), Turi(5), Kiss(7), Csatári(8), Huszti(6), Bőgér(5), Gubacsi(5), Himmer(5)

A csapat legjobbja (Csatári) értékelése: Vandrus(7), Duhony(6), Nagy(7), Heininger(7), Dankai(6), Turi(6), Kiss(6), Csatári(7), Huszti(8), Bőgér(6), Gubacsi(6), Himmer(5)

 

 

Nagymaros FC - Rád SE
2 (1) - (0) 0

 

Kezdő 11: Vandrus Attila(1) - Dankai Mátyás(2), Heininger Ádám(3), Nagy Csaba{C}(19), Duhony Levente(8)- Turi Imre(4), Kiss Csaba(10), Csatári Dávid(18), Huszti Sebestyén(11) - Gubacsi Norbert(7), Bőgér Gergő(13)

Kispad: Himmer Donát( Turi helyett 60' körül), Szentesi Tamás(Dankai helyett 85' körül),Jankovics Artúr

1.Félidő: A félidőt a vendég csapat kezdhette. Az időjárás is velük volt mivel az 1. félidőben végig nekik fújt a szél. Az első támadást is ők vezethették, de a védelem helytállt. A rádi csapat többet támadott az első félidőben véleményem szerint, sorról sorra alakították ki a helyzeteket. Körülbelül a meccs 30. percében egy hatalmas gólhelyzet adódott a vendég csapat előtt, amikoris egy remek kiugratást követően 1az1 be vitte a csatár Vandrusra a labdát, de szerencsénkre rosszul találta el és a kapusunknak nem kellett nagy bravúrt bemutatnia. Erre jött válaszul a mérkőzés 35.perce körül a gólunk. Egy remek kiugratást követően Bőgér vezette a labdát az ellenfél kapujára és az 5-ről rárúgta a kapusra akiről visszapattant Bőgér orrára és onnan meg vissza a kapuba. Ezzel a szerencsésnek mondható góllal vezetünk!! 1-0. Ezután támadgattunk mi is de a labda inkább a középpályán volt minthgy valameik kapunál. A félidőbe több említésre méltó feladat nemvolt.(hacsak kinem hagytam vmit, szóljatok!!)

Félidő:A szünetben megbeszéltük a történteket és arra jutottunk, hogy semmivel sem jobbak mint mi és szépen elfogjuk őket verni. A védelem remekül helytállt, a középpályán a labdatartásra és a pontosabb passzokra, a csatársorban pedig a távolabbi lövésekre kellett odafigyelnünk.

2.Félidő: A második játékrészt, mint mindig fittebben kezdtük mint az ellenfél, egy letámadással próbálkoztunk, de a laszti csak kapu mellé szállt. A rádiak a hátrány tudatában jobban kitámadtak küzdtek az egyenlítésért, de sikertelenül. Eljött a 60.perc környéke. Frissítettünk... Turi helyett Himmer a pályán.Pár percre rá Himmer robogott végig a baloldalon és a 16-oson belül rárőtte a lasztit, ami eltalálta a kapust és a lábáról kipattant a labda a 16-ig, ott várta már Bőgér aki gyönyörűen a bal alsóba bikázta a labdát. Ezzel ugyebár már 2-0 az állás. A vendégek mostmár szinte 8 emberrel támadtak. Hatalmas nyomás volt a védelmen is és a kapuson is egyaránt. Nemkellett sokáig kibírni már 10 perc volt a végéig és a csapat remekül öszpontosított az eredmény megtartására. A bíró véget vet a meccsnek. Hoztuk a kötelezőt!! A végeredmény 2-0.

Szavazás
Leányfalu SE - Nagymaros FC
NyerÜnk !!!
Döntetlenre jó lesz ..
Kikapunk !! el se mennyünk...
Pankrációóóó
Naptár